|
Alv Logo

INVESTERING.

Gjennom utviklingen av nye behandlingsmetoder, research og dataprodukter kommer Alv B til å skape verdier for våre aksjonærer.

BLI MED PÅ REISEN

Er du interessert i å investere i Alv B, så er vi interessert i å snakke med deg.

Vi lanserer vår produktserie Alvacan for klinisk utprøving hos partner-klinikker i Q2 2022, og i forbindelse med det skal vi utføre en emisjon på Folkeinvest i januar. Vi forventer stor oppslutning og gir deg nå sjansen til å informeres når vi åpner for forhåndstegning.

Vi ønsker å utvide tilbudet av kreftbehandling for hunder og katter, og har utviklet en produktserie med solid forankring i akademisk forskning innenfor dyre og humanmedisin. Vi tar det beste fra beggge verdener og gjør det tilgjengelig for en rimelig penge.

Alv B regnes til å ha internasjonalt potensiale av Innovasjon Norge, og vi har mottatt tilbud om kommersialiseringstilskudd fra dem. I tillegg til det har Alv B blitt tilkjent Skattefunn fra Norsk Forskningsråd.

Les mer om hvordan Alv B ble til i Finansavisen.

Vi vil slippe mer informasjon når tegningsvinduet åpnes. Om du registrerer dine epost via knappen under, så kontakter vi deg med mer informasjon.

BLI INVESTOR

Legg igjen din e-post for å bli varslet

REGISTRER

Kontakt oss

Alv B © 2022