|
Alv Logo

BIOBANK.

Alv B biobanker vev, primære pasientcellekulturer og etablerte cellelinjer av forskjellige kreftformer hos katter og hunder. Vi etablerer også cellelinjer beriket med kreftstamceller.

Dette materialet vil bli brukt i forskning og etablering av nye diagnostiske metoder. Vi gjør cellelinjer tilgjengelige for samarbeidspartnere, samt å gradvis gjøre utvalgte cellelinjer tilgjengelige for forskningsmiljøet mot et gebyr. For mer informasjon om biobanken, ta kontakt med våre Biobank-tjenester.

Husdyr og kjæledyrs biobanker har et enormt potensiale for store vitenskapelige fremskritt med bred samfunnsmessig innvirkning. Kreft hos hund og katt er spesielt interessante for biobanking på grunn av likheten med deres menneskelige kolleger og høy translasjonsverdi for menneskelig immunterapi.

KATEGORIER.

Vev

Vi biobanker normalt vev og solide svulster fra hund og katt

Organoider

Organoider tilberedes fra svulstvev av hund og katt.

Primære pasientcellekulturer

Vi biobanker tidlige passasjer av hund- og kattepasientcellemateriale, slik som normale cellekulturer og diverse kreftkulturer.

Kreftstamcellelinjer

Kreftstamcellelinjer er vanligvis mellom passasjene fem og ti og er beriket med kreftstamceller av en bestemt type. Vi dyrker for tiden flere hunde- og kattelinjer fra forskjellige organer.

Normale stamcellelinjer

Normale stamcellelinjer er vanligvis mellom passasjene fem og ti og er beriket med normale stamceller av en bestemt type. Vi dyrker for tiden flere hunde- og kattelinjer fra forskjellige organer.

Etablerte cellelinjer

Vi etablerer normale- og tumorcellelinjer forbi passasje 10 som er karakterisert og kan brukes til forskning.

Kontakt oss

Alv B © 2022